Color Consult CMYK vit outline

Butiken är stängd

Butiken är stängd. Om du vill beställa Epsonbläck eller provtryckspapper kan det fortfarande ordnas.
Gör din beställning med ett email.

Enfocus Switch 2018

Automatisera ditt arbetsflöde

Switch combo CMYK 2017

Enfocus Switch 2018

Utvecklingen av Switch går vidare med några nyheter i denna version. Bland de stora nyheterna är en förbättrad övervakning av jobb som bearbetas i Switch med dennya funktionen "Job finder" som ger information om jobbets status i olika delar av flödet. Man kan i Job finder bygga filter för att få specifika vyer av olika händelser i ett Switchflöde.

En annan stor nyhet är stöd för Webhooks vilket ger en ny dimension i att integrera Switch med utomstående system. Till exempel en kund kan ha ett system där de lagra dokument och med Webhooks kan Switch få en instruktion att hämta ett dokument i kundens system som ska tryckas. Det är lätt att konfigurera och ger säkerhet för båda parter.

En annan efterlängtad nyhet är att kunna sätta metadata på ett jobb med funktionen "Private data", detta har tidigare endast varit möjligt genom script. Nu kan denna möjlighet användas för att skicka information med ett jobb som kan användas i ett senare skede i flödet.

I förra versionen introducerades Enfocus App-Store där utvecklare kan sälja egna appar i form av konfiguratorer för Switch. Detta ger nya möjligheter att integrera andra system med Switch eller bara att ta del av en smart lösning som andra Switch-användare utvecklat. Det finns nu många appar att välja på för att lösa små problem i arbetsflöden.

Automatisera på ditt sätt

  • Enkelt att konfigurera en filmottagning som sorterar filer.
  • Switch låter dig använda dina befintliga programvaror som du redan känner till. Du kan göra arbetsflöden som skapar PDF-filer från dina dokument. Flöden som kontrollerar inkommande PDF-filer och justerar färger. Allt med rapporter.

Enfocus Switch ger dig möjlighet att arbeta smartare. Genom moduluppbyggnaden kan systemet anpassas efter dina behov. Enfocus Switch integreras med befintliga programvaror och styr dom med kommandon eller skript för de uppgifter som krävs för varje fil som skickas in i systemet. På så sätt kan personalen ägna sig åt produktiva uppgifter som ger bättre lönsamhet. Bearbetning av filer går snabbare med automatik och ger större säkerhet mot fel.

switch document management software modulesEnfocus Switch ger dina kunder möjlighet att skicka sina filer som automatiskt tas emot, sorteras och felsöks. Kunden och projektledaren får meddelanden om att filen kommit fram och rapporter från kontrollen. Med vissa moduler måste kunden fylla i ett formulär innan filen skickas, dessa uppgifter används sedan i Switch för att sortera filen och ge systemet information om hur filen ska behandlas. Exempelvis kan annonser sorteras till olika tidningar beroende på kundens uppgifter.

Kombinerar man Enfocus Switch med PitStop Connect och PitStop Server får man ett fulländat mottagningssystem för filer och dokument där filen överförs till rätt mapp på servern och är kontrollerad och klar för tryck utan att någon i personalen behöver göra någonting.

Öka effektiviteten, minska frustrationen

  • Din investering i Switch betalar sig snabbt.
  • De olika kombinationerna av Switch ger olika grad av möjligheter, du kan utöka möjligheterna när dina behov växer.

Moduler

Switch Core Engine

Grundmodulen som krävs för alla installationer, den gör all filhantering som sortering och spårning av filer. Den har även några funktioner för hantering av PDF-filer såsom uppdelning i lösa sidor eller sammanfogning av flera filer till en PDF-fil.

Configurator Module

Med denna modul kan man integrera programvaror som stöds av Switch i ett arbetsflöde så att bearbetning av filerna kan utföras. En rad olika programvaror kan integreras med denna modul.

Databas Module

Integration med databasssytem, med denna modul kan Switch integreras med affärssystemet och till exempel kopplas till ett ordernummer. För arkivering kan ordersystemet peka på den mapp som jobbet finns i.

Metadata Module

För integration med XML, JDF eller XMP data där denna information kan användas i Switch för sortering, emailutskick, bearbetingsalternativ och många andra uppgifter. Används med fördel ihop med PitStop Connect för att kunden ska kunna fylla i ett formulär med information om filen som skickas.

Switch Client Module

Modul för integration med Switch Client och PitStop Connect. Denna modul ger möjlighet till så kallade Submit Points, portar i flödet där kunden över internet kan lämna filer till er Switch server. Switch Client kan också användas inne i ett flöde där jobbet stannar upp och väntar på att en operatör ska fatta ett beslut om hur filen ska gå vidare i flödet.

Scripting Module

Ger möjlighet att styra förlopp i ett Switchflöde med hjälp av Javascript, Visual Basic eller Applescript. Med denna modul finns inga begränsningar över vad som kan utföras på en Switch server med de filer som lämnas in.

Switch Web Service Module

Med denna modul kan man lätt integrera sin Switchserver med ett web-gränsnitt för kommunikation med kunderna. På så sätt kan en webportal integreras med Switch. Nu med Rest-API.

Switch Proxy module

Lägger en Switch i en Proxyserver för större säkerhet i kommunikationen över internet. Proxymodulen tar emot filerna och skickar dom vidare in till Switchservern innanför brandväggen.

Performance module

Om Switch ligger på en server med flera processorer och mycket RAM-minne kan man med denna modul öka antalet processer som samtidigt kan köras.

Här är ett exempel på flöde som tar emot filer via Enfocus Connect eller en webportal. Dessa inlämningspunkter har kontakt med företagets affärssystem och hämtar en lista på de aktiva jobb som den kunden har för tillfället. Kunden väljer ett jobbnummer i listan och då hämtas uppgifter om jobbet som används av PitStop server. I första steget kontrolleras sidstorlek, antal sidor och total färgmängd. Om inte PDF-filen stämmer med dessa uppgifter från jobbuppgifterna skickas en rapport tillbaka till kunden med email. Om filen är OK så återrapporteras till affärssytemet att sidstorleken stämmer. Därefter görs en normal preflight på PDF-filen och om den blir godkänd rapporteras även det in till affärssystemet så att projektledaren kan se att jobbet har anlänt och är godkänt för fortsatt behandling. Filen går ut till en jobbmapp och får ett jobbnummerprefix på filnamnet så att filen lätt kan hittas av personalen.

Moduler som kärvs för detta: Core, Client, Metadata, Databas och Configurator.

switch databaseflow

Relaterade artiklar

Enfocus Switch 2017

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.